Dostava roba

Sva roba se dostavlja kurirskim (prijevozničkim) službama na kućnu adresu. Ukoliko niste kod kuće dostavna služba će Vam ostaviti u sandučiću listić s obavijesti o neuspjeloj isporuci.

Cijena dostave iznosi 4 € za narudžbe ispod 70 €.

Cijena dostave za otoke je dodatnih 5 €!

Za narudžbe iznad 70 € dostava je besplatna.

Vaše pakete šaljemo DPD  dostavnom službom. 

Gubitak ili oštećenje pošiljke

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka ili oštećenja u dostavi. Eventualno oštećene proizvode zamjenjujemo sa novima. Molimo da nas odmah po primitku e-mailom obavijestite o uništenoj pošiljci. Obavezna je fotografija uništene ambalaže prije korištenja proizvoda. Kako bismo vas uputili na daljnje korake.

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Rok dostave

Dostavna služba dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, bit će dostavljene u roku od 3 radna dana.

Primopredaja proizvoda

Pošiljka se isporučuje na željenu adresu, ukoliko Vas nema kod kuće dostavna služba će Vas kontaktirati. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

DPD paketna dostava

Spadix d.o.o. dostavlja pakete na području Republike Hrvatske u suradnji s dostavnom službom DPD.

Rok dostave je 24 sata od preuzimanja u našem skladištu.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile (npr. vremenskih neprilika) ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Kada Prodavatelj putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova dostave.

Propustili ste dostavu?

DPD Croatia brine o tome da vam što prije isporuči paket. Međutim, ukoliko vas u dogovoreno vrijeme dostave nije bilo na vašoj adresi, kurir će vam ostaviti obavijest te ćete dobiti i SMS obavijest u ukoliko nam je pošiljatelj dao Vaš broj mobitela prilikom adresiranja pošiljke. 

Prednosu Dpd dostave:

  • Predict – predviđeno vrijeme dostave unutar jednog sata
  • myDPD online I mobilna aplikacija za upravljanje paketima za krajnje korisnike. Omogućava praćenje puta paketa uživo, razne opcije preusmjeravanja paketa, razne postavke isporuke i obavijesti uz prethodnu registraciju
  • Status otpreme svog paketa možete provjeriti jednostavnim unosom broja oznake paketa ili referentnog broja. Pratite tijek dostave paketa kako biste znali kad ćemo vam pozvoniti na vrata.
  • Status otpreme paketa provjerite na https://www.dpd.com/hr/hr/primanje-paketa/parcel-tracking/
  • Predviđeno vrijeme dostave u Dubrovnik je 2-4 radna dana.